Sizin için seçtiklerimiz

Bu ayın en yeni ürünlerine göz atmadan dışarı çıkmayın!

BETADINE PUDRA SPREY

Çocuklarda küçük yaraların enfeksiyona karşı korunması için artık yeni bir antiseptik ürün var:
Betadine Pudra Sprey; yaraya temas etmeden, kolay ve etkili ilk müdahale imkanı sunan yenilikçi antiseptik formu, soğuk etki özelliği sayesinde ağrıyı azaltmaya da yardımcı olur. Ürünü hasarlı deriye 15-25 cm’den sıkarak, yara bölgesini zararlı tüm mikroorganizmalardan temizleyebilirsiniz.
Betadine antiseptik pudra spreyi günde 3-4 kez sıkmanız ve gerektiğinde yarayı yara bandı ile kapatmanız yeterli olacaktır.

VESTAGEL

Akut yanıklarda kullanılan bir üründür. Yanan yere uygulandığında çok hızlı şekilde acı ve ağrıyı yok eder, ısıyı emdiği için doku hasarı oluşmasını engeller. Sağlık Bakanlığı İlaç Tıbbi Malzeme veri bankasına kayıtlı Steril bir üründür. VESTAGEL her türlü haşlanmalarda, temas yanıklarında, ödem olma ihtimali olan ezilme ve burkulmalarda güvenle kullanılır. aneljezik kremler, enfeksiyon önleyici kremler, nemlendirici kremler kullanılmadan önce mutlaka en az 30 dakika VESTAGEL ile yanan bölge soğutulmalıdır.

Darphin All Day Hydrating Hand And Nail Cream
Darphin All Day Hydrating Hand And Nail Cream

ALL-DAY HYDRATING HAND & NAIL CREAM

Narin Ellerinize Darphin Dokunuşu Eğlenceli ambalajı ve ferahlatan kokusuyla bitkilerin gücünü ellerinize getiren bu kremi çantanıza atın ve gün içinde ihtiyaç duydukça ellerinizi şımartın. Murumuru Yağı, E Vitamini, Gül Suyu içeriği ile ellerinizi ve tırnaklarınızı yağlı ve yapışkan his bırakmadan derinlemesine besliyor ve nemlendiriyor.

SOLGAR FULL SPECTRUM CURCUMIN

Solgar Full Spectrum Curcumin, emilimi ve biyoyararlanımı artırılmış, miçellerle kaplanmış kurkumin içerir. Patentli özel teknoloji sayesinde kurkumin, hem yağda hem de suda çözünebilme özelliğine sahip olur, mide asidinden ve sindirim enzimlerinden etkilenmeden kolayca emilir.

CİLDİ NEMLENDİREN MİNERAL MASKE

Vichy Mineralli Termal Suyu ile zengin; nemi arttıran, kuru ve hassas ciltler üstünde ferahlık sağlayan, yatıştIRICI etkili maske. 2 x 6 ml

BIOTIN+L-SISTEIN+ÇINKO

Etken Madde: Herbir kapsül 50 mg Atkuyruğu out tozu 50 mg L-Sistein 160 mg L-Metionin 1,1 mg B1 Vitamini 1,4 mgB2 Vitamini 1,4 mg B6 Vitamini 2,5 mcg B12 9 mg Pantotenik Asit 300 Mcg Biotin 200 Mcg Folik Asit 300 mcg Bakır 5 mg Çinko 15 mcg Molibden içerir. Günde tek doz kullanılır. 30 kapsül içerir.

ELEKTİRKLİ DİŞ FIRÇASI İÇİN EKSTRA BEYAZLATICI DİŞ MACUNU ‘

High Gloss Wax‘ içeren jel kıvamındaki diş macunu yüksek hızla hareket eden fırça başlığına uygulanır ve fırçanın hızlı hareketiyle birlikte dişlerin çok daha parlak ve ışıltılı bir şekilde beyazlamasını sağlar. Maksimum sonuç için günde en az 2 kere kullanılmalıdır.

LIFE TIME OXANTINXS DOĞAL OLARAK HAFİFLEYİN

Uluslararası sağlık otoritelerince önerilen bel ölçüsü sınırı: Kadınlar: 88 cm Erkekler: 102 cm olarak kabul edilir. Bunun üzerindeki değerler, kalp ve damar hastalıkları riskini arttırmaktadır. SABAH/AKŞAM 1’er tablet tok karnına kullanın.

VETİVER (VETİVERT)

Vetiverol, vitivon terpenleri, vetiven içerir. Beyin sağlığı, unutkanlık, dikkatsizlik, baş ağrıları, uyku bozuklukları, rahatlatıcı, sinir, gerginlik, öfke, konsantrasyon kullanımını gösteren bilimsel çalışmalar ile dikkat eksikliği ve uyku üzerinde etkilerini inceleyen çok sayıda bilimsel çalışmalar bulunmaktadır. Tıbbi kullanımı hakkında detaylı bilgi için lütfen aromaterapi alanında uzman sağlık profesyonellerine danışınız.

DOĞALLIKTAN VAZGEÇEMEYEN ANNELERE %100 DOĞAL KÖKENLI FORMÜLLER!

Sanovel İlaç’ı da bünyesinde bulunduran Toksöz Grup’un Montero firması tarafından pazara sunulan marka, Evomère Bébé ürün gamıyla yenidoğan, bebek ve çocukların günlük cilt bakım ihtiyaçlarına %100 doğal kökenli, güvenilir ve etkin çözümler sunuyor. Evomère Bébé Pişik Kremi 50 ml

TAN MAXİMİZER KAKAO YAĞI – CACAO OİL

• Kakao yağı içeriğindeki zengin vitamin ve antioksidanlar sayesinde cildi nemlendirir ve kalıcı bronzluk sağlar . • Cilde sürüldüğünde nemini kaybetmesini engelleyecek bir bariyer oluşturur ve cildin daha nemli, yumuşak kalmasını sağlar. • Zengin E vitamini içeriği ile cildi besler. Özellikle hassas kaşınan kuru ciltlerin nemlendirilmesinde kullanılabilir.

LIERAC YENİ SUNISSIME GÜNEŞ BAKIMI SERİSİ

Lierac tarafından geliştirilen Sunissime %100 tüm güneş ışınlarını hedeflerken cilde enerji veren ve bronzluğu aktifleştiren yaşlanma karşıtı koruma sağlıyor. İlhamını cilde yeniden enerji kazandıran Luminoterapi teknolojisinden alan Lierac’ın yeni Sunissime serisi güneşin zararlı etkilerine karşı global koruma sağlarken yaşlanma karşıtı özel formülü sayesinde cilde enerji depoluyor ve etkili bronzluk sunuyor.

EFFACLAR DUO (+) SPF30

Cilt bozukluklarının görünümünü azaltır! Günlük olarak UV ışınlarına ve hava kirliliğine maruz kalan, cilt kusurlarına eğilimli, tıkalı gözeneklere sahip, yağlı ve akneye eğilimli cilde sahip kişilerin kullanımı için uygundur. Ferahlık hissi veren jel-krem doku ve yapışkanlık ve yağlılık hissi vermeyen uygulamaya sahiptir. Mükemmel bir makyaj bazıdır. Komedojenik değildir. 40 ml için

DERINLEMESINE TEMIZLEME VE MAKYAJ ÇIKARMA GÜCÜ, MÜKEMMEL TOLERANS”

Sensibio H2O Eşsiz misel teknoloji ile geliştirilen dünyanın ilk misel suyu Sensibio H2O; cilt ile aynı pH seviyesine sahiptir ve mükemmel tolerans sağlar. İçerisinde bulunan DAFTM* patentli kompleks sayesinde cildin tolerans seviyesini arttırmaya yardımcı olur. Sabun, parfüm ve alerjen içermez. Kullanım şekli? Yüz ve boyun bölgesine günde 1 veya 2 kez, sabahları hijyen ve ferahlık hissi için, akşamları ise makyaj temizleyici olarak kullanılabilir. Yüz, göz ve dudak çevresi kullanımına uygundur. Ürün miktarı: 500 ml

YENI BIR KOENZIM Q10

Antioksidanlar hücreleri serbest radikallere karşı korur. Vücudumuz CoQ-10 üretebilir fakat çeşitli ilaç kullanımları ve yaşlanma ile birlikte CoQ-10 seviyelerinde azalma görülür. EuRho® Vital Q10 Kapseln’in içeriğindeki folik asit, çinko, C ve E vitaminleri CoQ-10’in antioksidan etkisine sinerjistik bir destek sağlayarak, toplamdaki etkiyi arttırır.

HEMOPROPIN MERHEM

Ağrı, yanma, kaşınma ve kanama gibi hemoroit kaynaklı etkileri azaltır. Rektal mukoza tahrişini azaltır. Ağrı ve zorlanma olmaksızın dışkılamayı kolaylaştırır. Doğal tıbbi cihazdır. Kortikosteroid ve paraben içermez. Tüm yaş ve kullanıcı grupları için uygundur.

Kaynak; Etkin sağlık dergisi mart sayısı.