Sağlıklı Saçların Sırrı

Sağlıklı Saçların Sırrını Anlatıyor…

Dermatolog Dr. Hilal Gökalp Öneriyor;  Sağlıklı ve Güzel saçlar için doğanın sırlarını kullanın!

Sağlıklı saçların sırrı artık sizin elinizde! Koç Üniversitesi Hastanesi Dermatoloğu Dr. Hilal Gökalp, sağlık saçlara kavuşmanız için “PHYTOPHANERE”i öneriyor! Hilal Gökalp, saç hakkında bilmediğiniz önemli bilgileri sizler için paylaşıyor…
BITKISEL SAÇ BAKIM MARKASI PHYTO’dan ILK VE TEK GIDA TAKVIYESI

Saçların sağlıklı olması, yeterli proteine, vitamine ve minerallere sahip olmaktan geçer. Phyto’nun geliştirdiği PHYTOPHANERE gıda takviyesinde ise saçımız için gerekli olan birçok vitamin ve saç için yararlı bitkisel içerikler bulunur. Düzenli kullanım, sağlıklı uzayan güçlü ve hacimli saçlara kavuşmanızına destek sağlar. Phytophanere içeriğindeki Hodan ve Pirinç Kepeği Yağı ile saçlara parlaklık ve nem verir. Güç ve hacim kazandırır. İçeriğinde bulunan Bira mayası, çinko ve B6 vitamini ile saçları ve tırnakları güçlendirmeye yardımcı olurken, B2, B5, B8 ve E Vitamini desteği ile de büyümesine olanak sağlar. Omega 3 ve C vitamini takviyesi ile de antioksidan etki yaratarak yorgunluk ve stres kaynaklı belirtilere destek sağlar. Bitkisel bilimin bir öncüsü olarak PHYTO, saçınızın güzelliği için içten destek sağlıyor.
PHYTOPHANERE NASIL KULLANILIR? Saç ve tırnak için kullanım önerisi: Saç için:  4 ay -boyunca her gün 2
kapsül- düzenli kullanım sonucu sağlıklı ve hacimli saçlar. Tırnak için: 2 ay- boyunca her gün 2 kapsül- düzenli kullanım sonucu sağlıklı ve güçlü tırnaklar. ***Etkili bir sonuç için Phyto dökülme karşıtı serumlar ve şampuanlar ile birlikte kullanılması tavsiye edilir.
NEDEN SAÇLARIMIZ DÖKÜLÜR? Hormonlar ve genetik yapı ile belirlenen saç tellerinin yapısı, rengi ve kalınlığı, zamanla güneş ışınları, çevre kirliliği, sigara, diyet ve yaşam tarzı gibi çevresel faktörlerden dolayı olumsuz etkilenebilir. Belirli bir yaşam süresine sahip olan saçlarımız, sürecin sonunda dökülür.

Genel olarak en sık saç dökülmesi yapan nedenler erkek ve kadın tipi olarak adlandırılan genetik dökülmeler ile tepkisel saç dökülmeleridir. Bu tip dökülmeler dışında, deri-saç ve bağışıklık sistemi hastalıkları, enfeksiyonlar, hormonal nedenler, fiziksel veya kimyasal faktörler, doğuştan olan hastalıklar ve tümörlere bağlı olarak da saç dökülmesi görülebilir. Saç dökülmesine karşı tedavi süreci ve seçenekleri, dökülme nedenlerine bağlı olarak değişiklik gösterir. Sağlıklı saçlara sahip olmak ve saç dökülmesini en aza indirmek için, saç en çok protein, vitamin ve minerallere ihtiyaç duyar. Bu sebeple, saçların içten beslenmesi bu ihtiyaçların karşılanması için en etkili yoldur.
DR. HILAL GÖKALP HAKKINDA

Dr. Hilal Gökalp, 2004’de Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden üstün başarı derecesi ile mezun oldu. Dermatoloji ihtisasını 2010’da Gazi Üniversitesi Dermatoloji Anabilim Dalı’nda tamamladı. 2010-2013 yılları arasında devlet hizmet yükümlülüğü görevini Ankara Sincan Devlet Hastanesi ve Malatya Devlet Hastanesi’nde tamamladı. 20132014 yılları arasında M-Onep Nişantaşı Kliniği’nde Kozmetik Dermatoloji, Medikal Estetik ve Lazer uygulamaları üzerine aktif olarak görev yaptı. Dermatoloji ve Dermatokozmetoloji üzerine birçok ulusal ve uluslararası eğitim/ sertifika programına katıldı ve eğitimci olarak görev aldı.  Dr Hilal Gökalp, Eylül 2014’den itibaren Koç Üniversitesi Hastanesi’nde görev yapmaktadır.

 

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.