Quallofil Air Allerban Anti-Mite Yorgan Terletmeyen

Dacron üstün teknoloji ile ürettiği 350 gr/m2 özel Quallofil® Air Allerban® dolgulu yorgan uyku konforunuzu en üst seviyeye taşır. Saten kumaşıyla ipeksi bir dokunuş sağlar. Daha sağlıklı ve rahat bir uyku desteği sunar.

Yorgan, XL 215×235 cm, Ç.K 195×215 cm, T.K 155×215 cm ebatlarındadır.

 

İçeriğindeki Allerban® dolgu katkılı elyalfları sayesinde anti-mite, anti-bakteriyel, anti-mantar etkili, çok özel ultra hijyenik bir üründür.

quallofil-air-allerban-hafif-bakteriyel-yorgan

Quallofil Air Allerban Yorgan Neden Çok Farklı?

Anti Toz Akarı, Anti Mikrobiyel; Elyaf dolguya eklenmiş aktif madde içeriği olan Allerban®, elyafı toz akarı, mantar ve bakteri oluşumlarına karşı korur.Allerban®’ın verimliliği ve güvenilirliği bağımsız laboratuvarlarda (IFTH-Fransa, ISEGA -Almanya ve Çevre Koruma Ajansı (EPA)-ABD) test edilmiştir.

Hafiflik; Bu ürünün dolgu elyafı minimum ağırlıkla maksimum konfor sağlamak üzere özel olarak biraraya getirilmiş çok ince ve çok hafif liflerden oluşur.

Düzenli Sıcaklık; Yorganınızın içerisindeki içi boş olarak tasarlanmış elyaflar hava sirkülasyonunu geliştirirken nem birikmesini azaltarak tüm gece boyunca hoş bir mikro iklim oluşturur.

Ekstra Şişkin; Dolgu maksimum sıcaklık ve hacmi vermek üzere yüksek hava içeriğiyle düşünülmüş içi boş elyaftan üretilmiştir.

Üstün Konfor; Yastık ya da yorganınızın dolgu elyafları en mükemmel ve uzun süreli konforu sağlayacak biçimde titizlikle seçilir ve kontrol edilir.

Makinede Yıkanabilir; Bu ürün makinede yıkanıp kurutulabilir.

Kalite; Dacron® marka elyaf dolgulu her yatak ürünü numaralı bir marka etiketi taşır. Bu özel numara ürünün lisans altında üretildiğini ve Dacron® kalite standartlarını karşıladığını gösterir.

İstanbul İçi ÜCRETSİZ ADRESE TESLİM

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.